Дома  I    Мапа  I    Контакт  I    Огласна Табла    


   
 
 
 
Погледнете ја статистиката за работењето на судот за актуелната година ...
 
 
 
 
Надлежности

Надлежноста на Основен суд Неготино е определена со законот за судови (службен весник на РМ бр. 58/06; 35/08). Основниот суд Неготино е суд со основна надлежност за подрачјето на општините Неготино и Демир Капија

ГАЛЕРИЈА НА ФОТОГРАФИИ
 
ОДЛУКИ НА ОСНОВНИОТ СУД НЕГОТИНО
 
Искористете ја формата прикажана подулу за пребарување во базата на одлуки на Основниот Суд Неготино.
За подобро филтрирање на резултатите искористете ги и дополнителните полиња за категорија на документот и датум.
 
име или дел од името:
категорија и/или подкатегорија:
датум на донесување на одлуката:
од:   до: